Як харків’яни зможуть отримати зекономлену субсидію реальними грошима


Одержувачі субсидій, які економно витрачали газ і електропостачання для індивідуального опалення, отримають грошову компенсацію невикористаної суми субсидії.

Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів України №300.

У Харкові, за підсумками опалювального періоду, понад 9 тис. домогосподарств можуть розраховувати на монетизацію частини субсидій, повідомила прес-служба Харківської міськради.

Для цього харків’янам необхідно до 1 вересня подати заяву до управління праці та соціального захисту, в якому вказати номер банківського рахунку або поштового відділення, куди будуть перераховані кошти.

Також нагадаємо, що інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення”, – повідомляє прес-служба.

“Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог та пенсій, здійснюється субсидіантом самостійно. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим

 

 

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017