Мерія Кернеса не змогла відсудити гроші у ІТ-шників з «Пларіум»


Суд відмовив Департаменту економіки та комунального майна Харківській міської ради до ТОВ «Пларіум Укрєйн».

Про це йдеться у рішенні Господарського суду Харківської області від 31 липня 2017 року.

Представники мерії у суді планували доказати, що ТОВ «Пларіум Укрєйн» має  укласти договір про пайову участь у розвитку інфраструктури міста після реконструкції одного поверху свого офісу під кафе.

Суд встановив, що представники ІТ-компанії дійсно провели реконструкцію приміщення площею 136,4 кв.м. у будівлі по пр. Леніна (пр. Науки), 27-Б.

Але згідно з законом, подібний договір має укладатися лише, коли юридична особа має власності або в оренді земельну ділянку на якій проводиться будівництво.

Тож дивлячись на те, що роботи проводилися на 13-му поверхі, а в оренді у «Пларіум» будівлі немає, то суд відмовив у позові міськраді.

Plarium – міжнародна компанія-розробник ігор для мобільних і браузерних платформ. Студії розташовані в Ізраїлі, США, Англії, України та Росії. Більше 1000 фахівців різних напрямків розробляють проекти, в які грають 250 мільйонів чоловік в 150 країнах світу.

 

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017