Зі Львова відкриють шість нових рейсів до Італії


З вересня з аеропорту Львів відкриються рейси в Мілан, з грудня – до Венеції і Неаполя.

Про це в понеділок, 14 серпня, під час апаратної наради у Львівській облдержадміністрації повідомила директор аеропорту Тетяна Романовська, пише Економічна Правда

За її словами, вже на цьому тижні італійська авіакомпанія оголосить про нові рейсах зі Львова.

“Оскільки лоукости не змогли на Італію та Іспанію відкрити рейси, то ми знайшли нову італійську компанію, яка вже днями оголосить, що 22 вересня зі Львова буде новий рейс на Мілан по п’ятницях і неділях”, – повідомила вона і додала, що згодом компанія планує запустити рейс і по вівторках.

Крім того, з грудня італійська авіакомпанія планує запустити рейси до Венеції і Неаполь, а в літньому сезоні перевезень 2018 року – до Сардинії, Верони і Парми.

Назва компанії не повідомляється, але є припущення, що мова може йти про авіакомпанію Ernest Airlines.

Ernest Airlines – італійська авіакомпанія, штаб-квартира якої розташована в Мілані, Італія. Основний центр компанії знаходиться в Тирані, Албанія. Авіакомпанія є лоу-кост перевізником і обслуговує італійський і албанський ринок. Основні рейси здійснюються між Італією та Албанією.

У квітні 2017 року авіакомпанія отримала сертифікат авіаперевізника (AOC) і ліцензію на експлуатацію, і стала повноцінним італійським авіаперевізником. Польотами Ernest Airlines управляє чартерний перевізник Mistral Air, що входить до групи Poste Italiane.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017