В Харкові відремонтували ще 10 шкільних стадіонів


Десять шкільних стадіонів у цьому році вже реконструювали, ще п’ять відкриють до жовтня 2017 року.

Про це сьогодні, 4 вересня, на засіданні постійної комісії з гуманітарних питань Харківської міської ради повідомив директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олексій Чубаров, повідомляє перс-служба Харківської міськради.

За його словами, також нові спортивні комплекси з’являться в п’яти дитячих садках. Крім того, в цьому році в місті планують відкрити перший спортивний комплекс для людей з обмеженими можливостями.

Директор департаменту зазначив, що міська влада продовжує приділяти велику увагу розвитку спорту та підтримці здорового способу життя.

«З 400 запланованих на цей рік заходів проведено вже близько 300, решта пройде до кінця року. Також ми плануємо попросити додаткове фінансування на підтримку дефлімпійців, які цього року завоювали безліч медалей. У програму «Молодь Харкова» плануємо внести напрямки, пов’язані з сім’єю і гендерною політикою», – розповів про плани Олексій Чубаров.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017