Збиткові “Харківські теплові мережі” отримають фінансову допомогу


Комунальному підприємству «Харківські теплові мережі» буде надана фінансова допомога в сумі 130 млн грн на забезпечення виконання зобов’язань підприємства перед постачальниками енергоресурсів.

Відповідне рішення було прийнято на позачерговій сесії Харківської міської ради.

Допомога буде надана за умови перевиконання дохідної частини загального фонду бюджету міста Харкова за 9 місяців 2017 року не менше ніж на 15% на підставі офіційної звітності органів Державного казначейства.

«Ми займаємося питаннями, пов’язаними з підготовкою комунальних підприємств до опалювального сезону. В цілому, ми готові на 100%, на сьогодні близько 200 житлових будинків у місті ще не забезпечені гарячою водою, бо ведуться регламентні роботи. До вечора таких будинків буде не більше 50. Вчора я підписав розпорядження про початок опалювального сезону в соціальних установах, і з понеділка подаватиметься тепло до лікарень, дитсадків, закладів культури», – зазначив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

У той час представник фракції “Самопоміч” Ігор Черняк у свому витупі зазначив щодо неефективної діяльності підприємства та його керівництва.

Черняк вказав, що директор збиткового КП “ХТМ” Сергій Андрєєв надав в борг іншому КП “Харківгорліфт” 100 тис. дол. На думку депутата нефективного керівника КП потрібно звільнити.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017