На Харківщині передумали ремонтувати три дороги через брак коштів


Служба автомобільних доріг України у Харківській області розірвала три договори на ремонт доріг, які були укладені з ТОВ «БК «Будресурс» на загальну суму 198,79 млн. грн.

Про це пише “Харківський антикорупційний центр” з посиланням на сайт «Прозорро».

Причина розірвання договорів – відсутність фінансування.

Зокрема, розірвали угоду на поточний середній ремонт траси Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук вартістю 99,99 млн. грн.

Крім того, були розірвані угоди щодо поточного середнього ремонту автомобільної дороги Сахновщина-Ізюм-Куп’янськ-контрольно-пропускний пункт “Піски” вартістю 62 млн. грн. та траси Зачепилівка-Андріївка-Кегичівка-Старовірівка – 36,8 млн. грн.

Вартість робіт мала скласти до 5 млн. грн. за ремонт 1 км дороги, це нижче ніж в середньому по області.
На всіх цих ділянках роботи мале виконувати ТОВ «БК «Будресурс».

Власником ТОВ «БК Будресурс» з листопада 2016 року є Григорій Савченко, з серпня 2013 року почесний громадянин Харківського району. Раніше власником та керівником фірми був Роман Колесник.

Людина з тією ж самою адресою та паспортними даними також певний час була власником та директором ТОВ “Дорожньо-Будівельна компанія «Уровень», яке має спільну адресу з ТОВ “ДБК “Уровень”, яке неодноразово протягом 2012-2016 рр. вигравало тендери, які проводили харківські КП та підрозділи міськради.

Більше того, ТОВ «БК Будресурс» подало документи, що буде використовувати техніку, яку орендує у комунального підприємства «Шляхрембуд».

Тож ця фірма є близькою до керівництва харківської мерії.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017