Приватники близькі до Кернеса за допомогою комунальної техніки будуть заробляти на вивозі сміття з приватного сектора


Департамент житлового господарства Харківської міськради уклав угоду з ТОВ «Харків екоресурс» щодо вивезення сміття вартістю 734,37 тис. грн.

Про це пише “Харківський антикорупційний центр”

За ці гроші підрядник має вивезти 6350 куб.м. побутових відходів з території приватного сектору.

Цікаво, що приватний підрядник орендує базу у КП «Благоустрій», яке підпорядковується тому самому Департаменту житлового господарства, яке й проводило тендер.

У іншого комунального підприємства – КП «КВБО» ТОВ «Харків Екоресурс» вже орендує десятки одиниць техніки

Крім того, ще техніку переможці торгів орендують у ТОВ «Харків Жилсервіс 2009».

Власником ТОВ “Харків Екоресурс” є мешканець Німеччини Олександр Бейніш.

Раніше серед власників також був депутат Харківської міськради від партії “Відродження”, директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства міськради Володимир Чумаков.

За даними “ХАЦ”, до недавнього часу Олександр Бейніш також був співвласником ТОВ “Харків Жилсервіс 2009”. Крім нього, співвласниками цього підприємства також були Геннадій Святенко і ТОВ “Прогресивні технології і комунікації”. Останнє належало Віктору Потаніну і Ользі Кириловій, яка багато років була бізнес-партнером мера Харкова Геннадія Кернеса. Зокрема, їй і зараз належать частина готелю “Національ”, бенефіціаром якого є Кернес, а також акції “7 каналу” та “Торгового центру Комільфо”, де бенефіціаром є дружина мера Харкова Оксана Гайсинський. Зараз єдиним власником ТОВ “Харків Жилсервіс 2009” залишився Геннадій Святенко.

Власником єдиного конкурента переможця ТОВ “Мегатранс Інвест” є Едуард Туманян, а керівником – Арнольд Туманян. Фірму заснували в квітні 2016 року.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017