Kharkiv Fashion Business Days: Як це буде


Знакова подія у сфері моди, дизайну і легкої промисловості «Kharkiv Fashion Business Days» відбудеться 18-19 листопада у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Як повідомили організатори, успішний старт «Kharkiv Fashion» у квітні 2017 року продемонстрував гостру актуальність питань розвитку та підтримки модної індустрії в Харкові. «Kharkiv Fashion Business Days» – новий формат днів моди, який передбачає не тільки покази модних колекцій провідних харківських, українських і зарубіжних дизайнерів, але і бізнес-зустрічі. На два дні майданчики театру будуть переорієнтовані під покази, дизайн-маркет вітчизняних і зарубіжних виробників одягу та бізнес-форум. У рамках заходу відбудеться презентація Харківського кластера дизайну і легкої промисловості, а також пройдуть майстер-класи фахівців fashion-індустрії.

Також в рамках міжнародного партнерського співробітництва Харкова з турецькими містами Бурса і Газіантеп відбудеться виставка близько 50 турецьких виробників тканини, фурнітури, пряжі, швейних ниток тощо. Ці міста обрані як лідери турецького ринку текстильного виробництва, у яких сконцентрована найбільша кількість підприємств легкої промисловості. На виставці можна буде ознайомитися із зразками продукції, провести переговори з представником турецького виробника без посередників і третіх сторін.

Стежити за новинами «Kharkiv Fashion Business Days» можна на сайті Управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів, а також на сторінці заходу в соціальній мережі «Facebook».

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017