“Сучий пес” за допомогою суду намагається залишити своє кафе у Саду Шевченка


ТОВ «Зеленбуд-Сервіс», яка афільована з екс-керівником Кп «Харківгорліфт» Анатолієм Кандауровим, за допомогою суду вдалося залишити в діє рішення сесії міськради, щодо надання їм в оренду земельної ділянки площею 0.0414 га по вул. Сумській, 35.

Про це йдеться в рішенні  Господарського суду Харківської області від 13 серпня 2018 року.

Земельна ділянка була надана в оренду фірмі в 2009 році, коли Кандауров був у фаворитах міської влади.

Тоді депутати прийняли рішення, яким ТОВ «Зеленбуд-Сервіс» надано в оренду земельну ділянку площею 0.0414 га по вул. Сумській, 35 для експлуатації та обслуговування нежитлової будівлі з літнім майданчиком та встановлено строк передання земельної ділянки до 01.02.2034 року.

У квітні 2018 року міськрада скасувала соє рішення, після чого приватники подали позов до суду.

Засновниками ТОВ «Зеленбуд-Сервіс» зараз є Людмила Кулікова та Валерій Шклярук. Директором – Надія Кандаурова – дружина Анатолія Кандаурова.

Нагадаємо, що саме Кандаурова декілька років томі мер Харкова Генадій Кернес «охрестив» публічно іменем «сучий пес».

Одна з його фірм – ТОВ «Боні» володіє в саду ім. Шевченко п’ятьма дерев’яними спорудами площею 5,5-5,8 кв м. кожна й будівлею площею 350 кв.м.

Проблеми у структур Кандаурова розпочалися після його звільнення з КП «Харківгорліфт» та початку реконструкції Саду імені Шевченка.

 

Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017