Відома суддя Кухар не задекларувала паркомісця, але НАЗК вирішив її не карати


Представники НАЗК (Національне агентство з запобігання корупції) вирішили не карати суддю Господарського суду Харківської області Наталію Кухар за недекларування двох паркомісць в елітному будинку.

Про це стало відомо з рішення про результати повної перевірки, які опубліковані на сайті НАЗК.

В результаті перевірки працівники агентства виявили, що квартира площею 103 кв.м., яку Кухар вказала у своїй декларації за 2016 рік, належить їй. Хоча в декларації суддя повідомила. що не знає кому вона належить.

Ця квартира, як й два паркомісця, які належать її чоловіку та які були відсутні в декларації, знаходяться у новобудові СП “Престиж”.

Варто відзначити, що цей кооператив тісно пов’язаний зі будівельною корпорацією “Авантаж” та отримував безкоштовно землю від міськради за кооперативною схемою.

Серед засновників кооперативу “Престиж” є багато людей з численної родини Кухар.

За даними ЗМІ, майже вся родина Кухарів так чи інакше пов’язана з судовою системою. Його син Олександр Кухар, який став депутатом Харківської облради за списками «Опозиційного блоку», за часів Януковича працював заступником прокурора Харківської області. Донька Дмитра Кухара Марина Кухар є суддею Харківського окружного адміністративного суду. Крім того, невістка старшого Кухара – Наталія Кухар, є суддею Господарського суду Харківської області, а Сергій Патлатюк якого ЗМІ називають племінником Василя Кухара, працював прокурором району у Харкові.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017