“Прокладки” Фукса будуть добувати газ на території Харківщини


ТОВ “Наєр Компані” та ТОВ “Прайс Компані” отримали дозвіл від депутатів Харківської облради щодо погодження погодження надання  надр у користування на території Харківської області.

Це рішення було проголосовано під час сесії Харківської облради.

Депутат облради Дмитро Булах (фракція “Об’єднання “Самопоміч”) зв’язав ці фірми з одіозним бізнесменом Павлом Фуксом, який нещодавно змінив російське громадянство на українське.

“Хотят засунуть решение, которым компаниям Паши Фукса дают право добывать газ на территории области. Причем делают это по беспределу и в нарушение норм законодательства. Как и месяц назад в Полтавской области. Будем отбиваться от договорняков”, – написав Булах на своїй сторінці у Facebook.

Але проштовхнути це рішення вдалося. Зокрема, надання дозволу цим фірмам підтримали депутати Микола Титов, Володимир Скоробагач тощо.

Голову облради Сергія Чернова не зупинило, навіть, відсутність інформації про проведення громадських слухань.

Також серед цікавого те, що фірма “Наєр Компані” зареєстрована в офісі 139 по вул. Зоологічній, 4А у Києві. Цей офіс відомий тим, що в ньому зареєстровані сотні проблемних компаній.

Тож “Наєр Компані” отримало дозвіл на надання у користування надр у Мажарівській площі, а “Прайс компані” – “Філенківсько-Черняхівській” площі.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017