«Kharkiv Fashion Business Days» проведуть у Харкові


Одна з найбільших подій у сфері моди, дизайну і легкої промисловості – «Kharkiv Fashion Business Days 2018» – пройде 11-13 жовтня на Арт-заводі «Механіка».

Про це пише прес-служба Харківської міськради.

Планується, що захід об’єднає в собі модні покази українських і зарубіжних дизайнерів, освітню секцію від провідних експертів модної індустрії України, покази українських торгових марок та дизайн-маркет.

«Kharkiv Fashion Business Days» як одна зі складових проекту «Kharkiv Fashion» є одним із ключових проектів у стратегії розвитку Харкова з метою просування харківських дизайнерів і виробників на українському і міжнародному ринках, – зазначила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська. – В рамках заходу будуть проведені навчальні семінари, спрямовані на розвиток і просування свого бренду, розвиток свого бізнесу в регіоні впливу, в Україні».

Під час «Kharkiv Fashion Business Days 2018» спільно з Харківською торгово-промисловою палатою буде організована спеціалізована виставка легкої і текстильної промисловості «Textile Expo», а в рамках виставки відбудеться форум «Легпромекспорт».

12 жовтня на Арт-заводі «Механіка» пройде бізнес-форум, в якому візьмуть участь дизайнери, представники бізнесу, міської влади, науки та легкої промисловості.

Також 12-13 жовтня на глядачів чекають покази модних колекцій молодих і провідних дизайнерів з України та зарубіжжя. На даний момент планується приїзд дизайнерів з Італії, Мексики, Білорусі, Ізраїлю, Великобританії. Закриє захід прем’єрний показ колекції «Зима 2019 Constantin Ponomaryov».

Довідка. «Kharkiv Fashion Business Days» організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну.

Арт-завод “Механіка” відноситься до бізнес-інтересів депутата Харківської міськради Андрія Саєнка.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017