Стало відомо, що унікального буде у новому iPhone XS


За кілька годин до офіційної презентації, яка повинна відбутися в Каліфорнії, в коді сторінки на офіційному сайті американської компанії з’явилися згадки iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR. Про це повідомляє РБК-Україна.

Редактори видання знайшли в коді сторінки назви трьох смартфонів – iPhone XS, XS Max і XR. Крім назв, на сайті були вказані і деякі характеристики нових пристроїв, такі як розмір екрана, обсяг пам’яті і колір корпусу.

Зокрема, у iPhone XS, згідно зафіксованим виданням кодом, діагональ дисплея становить 5,8 дюйма, iPhone XS Max – 6,5 дюйма. Смартфони будуть продаватися з пам’яттю 64, 256 і 512 ГБ в сріблястому, чорному і золотому кольорі.

У iPhone XR буде екран в 6,1 дюйма, цей телефон доступний в чорному, білому, червоному, жовтому, синьому і кораловому кольорах з об’ємом пам’яті 64 і 256 ГБ. Крім цього на сторінці були розміщені неактивні посилання на силіконові і шкіряні чохли для телефонів в різних колірних рішеннях.

Видання знайшло на сторінці сайту згадку Apple Watch Series 4, які будуть представлені в різних кольорах. З нового – збільшена до 40 і 44 мм ширина екрану (розміри попередніх версій – 38 і 42 мм).

Зазначимо, що через деякий час Apple видалила з сайту всі згадки нових пристроїв.

Презентація Apple 2018 – одне з найбільш очікуваних технологічних подій осені. У середу, 12 вересня, в 20:00 за київським часом в новому кампусі Apple Park в каліфорнійському місті Купертіно компанія представить свої останні новинки – iPhone 9, iPhone XS і iPhone XS Plus, Apple Watch Series 4, а також нові моделі iPad Pro.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017