У Кернеса знов продають нерухомість близьким та з дісконтом


Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки і комунального майна Харківської міськради в вересні 2018 року продало нерухомості на 3,44 млн. грн.

Про це пише “Харківський антикорупційний центр”.

Всього в вересні було приватизовано 8 об’єктів нерухомості комунальної власності загальною площею 1420,4 кв.м. В середньому вартість 1 кв.м. комунальної нерухомості в вересні склала 2421,85 грн.

Середня ціна, навіть, менша, ніж була у серпні.

Так, ФОП Кіт Ганна Василівна придбала будівлю площею 216 кв.м. в центрі Харкова на вул. Культури,10. Вартість 1 кв. м. цього приміщення склала 2170 грн. Хоча в цьому районі приміщення без особливого ремонту продають по 1000 дол. За 1 кв.м.

Тобто в десятки разів дорожче.

Подібна ситуація з продажем ще однієї будівлі в центрі міста – по вул. Римарській,8. Приміщення площею 59,2 кв.м. ПП «Учбово-виробничий центр» придбало за 163,4 тис. грн. Тобто по 2761 грн. за 1 кв.м. Цікаво, що комунальну квартиру без ремонту на цій вулиці продають по 300 дол. За 1 кв.м.

Ця фірма записана на Тетяну Суханову – керівника ГО «Енергія Миру».

Також потрібно відмітити, що докупила у міста приміщення й Поліна Гільова. Вона є дівчиною сина директора КП «Харківський метрополітен» Олександра Стаматіна.

Вона придбала ще 23,6 кв.м. по вул. Чернишевській, 88.

Нагадаємо, що родина Стаматіна будує за цією адресою ресторан замість історичної аптеки.

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017