Авіакомпанія SkyUp розпочала продажу квитків з Києва


Авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як лоу-кост, запустила продажу квитків на перші міжнародні рейси, які будуть виконуватися за бюджетною концепцією.

На даний момент для бронювання доступні рейси з Києва в Тбілісі, Софію, Попрад і Барселону, які почнуть виконуватися з грудня 2018 року.

Мінімальні ціни в одну сторону в Тбілісі – від 1508 грн, в Софію – від 1508 грн, в Попрад – від 987 грн, в Барселону – від 1508 грн.

SkyUp пропонує квитки економ класу за трьома тарифами. Basic не підлягає обміну і поверненню і включає перевезення тільки ручної поклажі 7 кг, Standard крім ручної поклажі дозволяє провозити один чемодан вагою до 23 кг і міняти квиток зі штрафом, Flex крім послуг тарифу Standard включає можливість скасування квитка після оплати штрафу.

На початку жовтня стало відомо, що SkyUP отримала сертифікат TCO (third country operator license) від Європейського агентства з безпеки в авіації EASA. Даний документ дає авіакомпанії право літати в 28 країн Європи, які входять в EASA, а також в чотири країни, які є членами Європейської асоціації вільної торгівлі – до Швейцарії, Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейну.

ТОВ «Авіакомпанія Скайап» (англ. SkyUp Airlines) — національний український авіаперевізник, лоукост, який розпочав свої польоти 21 травня 2018 року.

У ЄДР бенефіціарами компанії вказані Юрій та Тетяна Альба. Вони також є зсновниками туроператора joinUp.

 

Поділитися:
Адміністрація сайту може не поділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст матеріалів не несе.
Використання будь-яких матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт www.groshi.kh.ua © 2017